Nyheter

Nya medarbetare

Vi på Gravity hälsar varmt välkommen till Emelie Waldmann, Pär Tjernström, Thomas Hyllengren och Vesna Sinobad. Alla har givetvis gedigen erfarenhet av internationellt arbete mot ett flertal marknader och kontinenter.

Ny medarbetare

Vi på Gravity hälsar varmt välkommen till Conny Reidefors. Conny har gedigen erfarenhet av internationellt arbete mot ett flertal marknader och kontinenter.

Avtal om samarbete

Gravity tecknar nytt avtal om samarbete med bolag inom Data, IT och Kommunikation i Jönköping. Ytterligare information och referens kan lämnas av regionansvarig Arnold Wittman.

Ny mötesbokare till Gravity - Ewa Persson

Vi på Gravity hälsar varmt välkommen till Ewa Persson. Ewa har gedigen erfarenhet av mötesbokning och kommer att ansvara för kundbearbetning till Gravity AB.

Gravity inleder samarbete med TUC Sweden

Arnold Wittman ingår som styrelseledamot för internationella utbildningssatsningar i Sverige. Ytterligare information kan lämnas av Ann-Sofie Zahlin på TUC Sweden AB.

Ny medarbetare i Göteborg - Benoit Passard

Vi på Gravity hälsar varmt välkommen till Benoit Passard. Benoit har gedigen erfarenhet av internationellt arbete mot ett flertal marknader och kontinenter.

Avtal om samarbete

Gravity tecknar nytt avtal om samarbete med bolag inom tillverkning & industri i Askim. Ytterligare information och referens kan lämnas av regionansvarig Sture Nyberg.

Avtal om samarbete

Gravity tecknar nytt avtal om samarbete med bolag inom tillverkning & industri i Alingsås. Ytterligare information och referens kan lämnas av regionansvarig Sture Nyberg.

Arnold Wittman medlem i Styrelseakademin

Arnold Wittman ingår medlemskap i Styrelseakademin. Ambitionen är att upprätta ett samarbete i frågor om internationell handel mellan Gravity och Styrelseakademin. Ytterligare information kan lämnas av Anna Carendi på Styrelseakademin.

Bli uppringd
Please leave this field empty.